🫂

VRIEND VAN TOWN

Voor de organisatie van de voorstellingen hebben wij als Dorpstheater Town veel kosten die we niet doorrekenen in de entreeprijs. Om dat te blijven volhouden vragen we degene die TOWN een warm hart toedragen, om ons te ondersteunen door “Vriend van Town" te worden. Voor slechts € 25,00 per seizoen kunt u lid worden. Als vriend brengen wij u een week eerder op de hoogte van de kaartverkoop. Zo verkleinen wij voor u de kans op uitverkochte voorstellingen. Daarnaast zullen wij jaarlijks twee vrijkaartjes naar keuze verloten onder de “Vrienden van Town”.

U kunt vriend worden van ons gezellige theater door op bijgaande link te klikken, u wordt dan direct doorgeleid voor registratie. https://shop.paylogic.com/5d8eb1c062ef4026870de9c8d71e43c8

🤝🏻

SPONSOR VAN TOWN

Bedrijven bieden wij de mogelijkheid om sponsor te worden van ons gezellige theater. Voor slechts € 150,00 per seizoen kunt u sponsor worden van Dorpstheater Town. Wij zullen dan uw logo vermelden op alle uitgaande mail, uw logo krijgt een plekje op onze website, we zullen u een week eerder op de hoogte brengen van de kaartverkoop, en wij bieden u twee vrijkaarten naar keuze aan.

Toekomstige sponsoren kunnen volstaan met een email naar Dorpstheatertown@gmail.com. Wij zullen dan contact met u opnemen voor een nadere invulling.