Comedy Tunes

Comedy Night met 4 Stand-up Comedians

Comedytunes Comedynights  want er valt nooit genoeg te lachen!

 

Een avond genieten van  een flink dosis humor, door ontspannen op een stoel te zitten!

 

Op een Comedytunes comedynight zie je altijd drie van de beste comedians van Nederland en een MC die de avond aan elkaar praat. De comedians vertellen in hoog tempo de meest absurde en hilarische verhalen. Je zult merken dat je begin te ontspannen, lachen  en dat  stresshormonen verdwijnen. Door de maffe verhalen van comedians  maak je automatisch endorfine en gelukshormonen aan.  Na een avondje Comedytunes Comedynights  zul je merken dat je weer buiten  staat met een fris en energiek  gevoel.

 

Gun jezelf die volle tank endorfine en dat frisse en energieke  gevoel. Koop tickets voor de comedytunes comedynight.

 

 

Tim Hartog H


Op jonge leeftijd wist Tim Hartog (16 december 1986, Rotterdam) al dat hij cabaretier wilde worden. Na eerst een carrière als paleontoloog te ambiëren en het een tijdje als gitarist geprobeerd te hebben gaf het vermogen te praten voor grote groepent de doorslag. Dat en het feit dat hij niet heel veel anders kon. Na vier jaar op de Koningstheateracademie in ‘s-Hertogenbosch studeert Tim af in 2010 met zijn afstudeervoorstelling. In datzelfde jaar doet hij nog mee met Cameretten en bereikt de halve finale. Vanaf 2012 is hij de vaste MC van de Stand-Up Club, een maandelijks terugkerende comedyavond in Theater Walhalla Kantine, in Rotterdam. Momenteel is Tim een van de vaste gezichten van Club Haug in Rotterdam. Op TikTok is Tim een hit wat resulteerde in twee keer een uitverkocht Oude Luxor in Rotterdam voor zijn solo show. Komt langs en ontdek deze grappige Rotterdammert


Roel C Verburg


Als één van de weinige comedians van Nederland weet Roel C. Verburg stand-up comedy te combineren met muziek. Waar bij de meeste cabaretiers de liedjes vaak een rustpunt vormen, gaan bij Roel de grappen (ook in zijn liedjes) in hoog tempo door. Op de radio was hij wekelijks te gast bij Giel Beelen in de Freaknacht en tegenwoordig speelt hij elke vrijdagochtend een liedje bij Jeroen van Inkel (Rinkeldekinkel) op Radio Veronica. Op TV trad hij o.a. op in Kopspijkers, Comedy Explosion, Tatatataal, Comedyclub Katendrecht. Hij speelde naast twee avondvullende theatertournees ook nog in ontelbaar veel kroegen, op poppodia, in theaters en concertzalen alsmede meerdere malen op festivals als de Zwarte Cross en Lowlands. Tevens is hij één van de vaste bespelers van het Comedy Café in Amsterdam.


Klaas Prins.


Met zijn energieke humor en absurde wendingen verrast Klaas Prins zijn publiek. Hij is ontwapenend, muzikaal en verhalend, maar blijft altijd onvoorspelbaar. Klaas stond in 2016 in de finale van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival en hij won de publieksprijs op het Leeuwarder Cabaret Festival. Verder heeft Klaas aan verschillende televisieprogramma’s gewerkt (First Dates, Beste Kijkers en Ranking the Stars), was hij te zien in Hufterproef (NPO3) en was hij de vaste presentator van Humor TV.


Jules Keeris.


Jules Keeris Geboren (1993) en getogen in het Brabantse Knegsel en sinds jaren thuis in Eindhoven. In 2018 studeerde hij cum laude af aan de Fontys Academie voor Theater in Tilburg. Sindsdien is hij fulltime werkzaam als acteur, regisseur en cabaretier. Zijn werk is komisch, heeft regelmatig een absurd randje en zit áltijd bomvol plezier én compassie voor de mens. 

Zaterdag

2

Maart

2024

Aanvang: 20:00 uur
Prijs: €19,50 (incl. garderobe en consumptie, excl. servicekosten)