Martijn Kardol

'De situatie'

over Martijn

Als eerste cabaretier ooit won hij in één theaterseizoen alle prijzen tijdens het Groninger Studenten Cabaret Festival en het Leids Cabaret Festival. Zijn debuutprogramma ‘Bang’ werd overladen met lovende reacties en werd als klap op de vuurpijl genomineerd voor de ‘Neerlands Hoop 2018’.

Martijn was wekelijks te horen met een column in de ochtendshow van Domien (NPO 3FM), was in de zomer van 2018 één van de gezichten van de Comedy Central Roasts en was iedere woensdag te zien met zijn eigen rubriek bij RTL Late Night met Twan Huys.

Op dit moment is Martijn wekelijks op de radio te horen met een column in de middagshow van Radio Veronica en tourt hij door het land met zijn derde avondvullende voorstelling ‘De Situatie’.

over de show

De Situatie gaat over het omgaan met crisismomenten. Het belooft een hilarische show vol herkenbare anekdotes te worden. Of het nu gaat om het bestrijden van het coronavirus, het oplossen van het klimaatprobleem of keuzestress op Netflix: iedere crisis heeft een grote impact!